U zoekt iemand om een tekst te schrijven. Maar...er moet nèt iets meer gebeuren. Research, strategieontwikkeling, subsidieaanvraag of projectmanagement. Trackrecord biedt u deze diensten. Meestal op projectbasis, maar detacheren kan ook.

Trackrecord heeft veel ervaring met beleidsmatig en journalistiek schrijven. Ook op het commerciële vlak groeit de lijst van tevreden opdrachtgevers. Trackrecord heeft zijn sporen verdiend met teksten over duurzaamheid en automotive onderwerpen. Naast deze vertrouwde terreinen schrijft Trackrecord steeds vaker over zeer uiteenlopende zaken. Of het nu gaat om deurtelefoons, sesamzaad of grafische systemen: het schrijven van pakkende, informatieve en doorwrochte teksten en artikelen is wat Trackrecord boeit. Ook voor u schrijven we graag een pakkende tekst.

Bij Trackrecord is tekst het uitgangspunt. Maar zonder de juiste inhoud treffen de woorden geen doel. Daarom vormen een degelijke voorbereiding en goede research altijd het vertrekpunt. Trackrecord kenmerkt zich door een persoonlijke en heldere aanpak. Geen dure, glimmende offertes maar een no-nonsense voorstel. Bij Trackrecord is een afspraak een afspraak, maar werken we wel met humor en met een flexibele en relaxte instelling.